Etusivu 2018-09-28T15:11:24+03:00

Markkinoiden tehokkain lämmitys.

Lue lisää!

Polttoainekäyttöinen lämmitys ei sido ajomukavuutta aikaan tai paikkaan

Eikö työpaikkasi parkkiruudusta löydy sähkötolppaa? Joudutko säilyttämään autoasi säännöllisesti tienvarsipaikalla? Kyseiset tilanteet muuttuvat autonomistajalle ongelmalliseksi viimeistään siinä vaiheessa, kun ilman lämpötila alkaa lähestyä nollaa. Mikä avuksi, kun perinteisen sähkölämmityksen käyttö ei ole mahdollista tai kun auto halutaan pitää lämpimänä lyhyiden pysähdysten ajan?

Auton esilämmitys pidentää moottorin ikää, siinä missä kylmäkäynnistys rasittaa konetta merkittävästi. Se onkin verrattavissa usean sadan kilometrin ajoon lämpimillä keleillä, minkä vuoksi jokaisen autostaan välittävän omistajan tulee huolehtia asianmukaisesta esilämmityksestä.

Markkinoiden tehokkain lämmitys

Polttoainekäyttöisen lämmitysjärjestelmän myötä talvimurheet on mahdollista jättää lopullisesti taakse. Kyseessä on markkinoiden tehokkain tapa lämmitykseen, sillä se lämmittää sekä auton moottorin että sisätilat. Lämmitysaika riippuu ulkolämpötilasta, mutta kovillakin pakkasilla vain tunnin esilämmittäminen yleensä riittää. Muutaman plus asteen tuntumassa lämmitystä ei tarvita viittä minuuttia pidempää aikaa.

Polttoainekäyttöinen lämmitys voidaan asentaa käytännössä kaikkiin ajoneuvoihin. Sen kauko-ohjattavuus lisää käyttömukavuutta entisestään ja vähentää samalla turhien lämmitysten määrää. Kyseinen lämmitysjärjestelmä tekee autosi käytöstä yhtä miellyttävää aina, ajasta ja paikasta riippumatta.

Webastot autoihin ja veneisiin nyt myös joustavasti osamaksulla!


Etsi lähin myyntipiste