Lämmittelethän sinäkin ennen starttia

– Mukava lähtö autollasi

Lue lisää!

Sähkökäyttöinen lämmitysjärjestelmä luo mukavuutta ja turvallisuutta

Kun lämpömittari kääntyy pakkasen puolelle, kytkevät monet autonsa johdolla sähkötolppaan. Sähkötolpasta virtansa ottavilla lämmitysjärjestelmillä varmistetaan auton sujuva käynnistyminen kirpeänä pakkasaamuna. Töihin on myös huomattavasti mukavampi lähteä aikaisin aamulla, kun saa istuutua valmiiksi lämpimään autoon.

Esilämmityksellä säästät luontoa ja saat kirkkaat ikkunat

Se, että auto ylipäätään lähtee käyntiin, ei ole suinkaan ainoa sähkökäyttöisen lämmityksen etu. Esilämmitetty moottori on nimittäin taloudellisempi ja ympäristöystävällisempi kuin kylmiltään käynnistetty moottori. Lämmin moottori tarvitsee huomattavasti vähemmän polttoainetta käynnistyäkseen, mikä luonnollisesti myös vähentää hiilidioksidipäästöjä. Esilämmittämällä autosi vähennät omalta osaltasi esimerkiksi koululaisten altistumista pakokaasuille.

Monet kiireiset autoilijat lähtevät liikenteeseen ikkunat ja peilit huurussa tai jopa jäässä. Huono näkyvyys aiheuttaa helposti turhia vaaratilanteita niin kuljettajalle itselleen kuin muille. Jos autoa lämmitettäisiin jo etukäteen, olisivat ikkunat kirkkaat jo parkkiruudusta peruutettaessa.

Sähkökäyttöisen lämmityksen monipuoliset edut

Samalla tavalla kuin ihmiskeho hyötyy lämmittelystä ennen urheilusuoritusta, myös autosta saa enemmän irti esilämmitettynä. Sähkökäyttöinen esilämmittäminen säästää autosi moottoria, vähentää päästöjä ja parantaa auton turvallisuutta ja ajomukavuutta. Auton esilämmitys kannattaa aloittaa jo silloin, kun lämpötilat ovat vielä plussan puolella, noin viiden asteen tuntumassa.

Hyödynnä siis tolppapaikkasi ja hanki autoosi sähkökäyttöinen lämmitysjärjestelmä ensi talven pakkasia silmällä pitäen.

Etsi lähin myyntipiste!